Den här veckan var det en hel del nytt i mailen som jag inte hunnit blogga om så jag gör en sammanfattning på det i detta blogginlägg.

Jotun släpper 2018 års färgkarta på Formex

jotun

Foto: Jotun

Jotuns utställning på Formex kretsar kring tre grundpaletter:

  1. Industriellt gråblått
  2. Solblekta färger & bruna toner
  3. Blågröna hav och färgstarka blommor

På tal om färg så skrev Frida på Trendenser ett bra inlägg i veckan som handlade om att du inte ska stirra dig blind på färgkoderna.

Cottonmade & Husligheter

Cottonmade

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Veckans bästa nyhet måste vara att Cottonmade lanserar en helt ny kollektion hållbara handdukar i samarbete med inredningsbloggaren Maria Soxbo (Husligheter).
Kollektionen heter Klinte och kommer att börja säljas i november 2017.

Sandberg Wallpaper

Sandberg Wallpaper

Foto: Sandberg Wallpaper

Sandberg Wallpaper har kommit med en ny tapetkollektion som heter Oas. Kollektionen är designad av Karolina Kroon och Sara Bergqvist och den består av 35 tapeter fördelade på 13 mönster. Det är mönster som blandar det skira och det coola, mjuka linjer och ruffa penseldrag, grafiska former och organisk natur.

Kollektionen kommer att finnas tillgänglig i butik från och med 16 augusti.

Cole & Son

Foto: Cole & Son

Även Cole & Son kommer med en ny tapetkollektion, Marquee Stripes, som består av 50 tapeter med breda och tunna ränder i 16 typiska Cole & Son färgställningar.

Kollektionen kommer att finnas i butik från mitten på augusti.

IKEA – undersökning

IKEA

Foto: IKEA

IKEA har tillsammans med Sifo låtit undersöka svenska folkets mänskliga, märkliga och ibland lite pinsamma beteenden i vardagsrummet. De har även undersökt hur vi beter oss tillsammans med nära och kära. Var femte svensk (21%) erkänner till exempel att det fejkgäspat för att få gästerna att gå hem. Nästan 4 av 5 (77%) har plockat upp dammråttor med handen istället för att dammsuga och fler än hälften (55%) har berömt någons hem utan att mena det.

/Therese

 

 

Dela gärna: Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

2 comments on “Vecka 32”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *