Just nu suger jag in all köksinspiration som jag hittar på nätet och det beror nog till stor del på att det börjar närma sig en köksrenovering för oss. Köket som vi har nu är ett IKEA kök där luckorna börjar bli riktigt slitna och framförallt så är det alldeles för litet för vår familj så vi kommer att göra ett större kök när vi renoverar. Köket vi hade i vårt tidigare hus kom från Ballingslöv och var gräddvitt, nu lutar det väldigt starkt mot ett vitt kök just för att jag tycker att man inte lessnar alltför fort på den färgen, det fungerar i alla lägen. Men med det sagt så sneglar jag gärna på andra färger och jag måste ju säga att det här brunbetsade köket från Ballingslöv är ju fantastiskt fint!

Köksluckan heter Bistro ask och kökshandtagen är i ljust läder och i kombination med köksluckan i trä och den stryktåliga bänkskivan i Carrara kompositsten så bildas det en exklusiv känsla i hela köket.

bistro-ask-brunbets-1

Foto: Ballingslöv

bistro-ask-brunbets-2

Foto: Ballingslöv

bistro-ask-brunbets-3

Foto: Ballingslöv

bistro-ask-brunbets-4

Foto: Ballingslöv

bistro-ask-brunbets-5

Foto: Ballingslöv

bistro-ask-brunbets-6

Foto: Ballingslöv

/Therese

Dela gärna: Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *