Låt oss vara ärliga, den här sommaren har väl inte varit den bästa vädermässigt, i alla fall inte i den delen av landet där jag bor. Jag minns ofta tillbaka till sommaren 2014 och hoppas varje år att det ska bli lika underbart som då. Den här sommaren har nog varit den kallaste på väldigt länge känns det som.

Vad gör man då när man är less på vädret? Jag har läst en hel del och även tittat på serier som jag länge velat se men som det inte har funnits tid till.

Outlander_title_card

Serien som vi tittar på just nu heter Outlander. Jag har hört att den ska vara bra och nu har jag äntligen tid över att titta på den. För er som inte har sett den så handlar det om en kvinna som heter Claire och hennes man som reser till Skottland när andra världskriget tagit slut. När Clarie besöker en stencirkel skickas hon plötsligt 200 år tillbaka i tiden och träffar där en man vid namn Jamie Fraser…

Mer tänkte jag inte avslöja men den är bra och den handlar om en komplicerad kärlekshistoria (ovanligt va?) och det är en hel del råa och mycket detaljerade scener (varning för den som är känslig, jag har vid flertalet tillfällen tittat på vissa scener genom fingrarna).

omgiven-av-idioter-hur-man-forstar-dem-som-inte-gar-att-forstaBoken som jag läser just nu tipsade en vän till mig om för länge sedan, men det har varit samma där, jag har inte hunnit läsa den tidigare men nu får jag äntligen göra det.

Boken heter Omgiven av idioter och är skriven av Thomas Eriksson, där han på ett informativt och humoristiskt sätt beskriver olika personlighetstyper enligt DISA-modellen.

Anledningen till att jag ville läsa den här boken var för att läsa lite mer om just personlighetstypen RÖD, som jag till mesta del tillhör och boken är väldigt intressant. Jag har inte läst klart den än, har kommit till hälften ungefär, men jag tänkte återkomma till denna i ett annat blogginlägg.

Vad gör du när vädret inte är på topp?

/Tessan

Dela gärna: Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *