Spoven_6729_hus_07

Foto: Fiskarhedenvillan

Fiskarhedenvillan har tagit till sig VR-tekniken genom att man med deras VR-glasögon kan ”gå runt” i en av deras populäraste husmodeller, Spoven, för att få inspiration inför ett kommande husbygge. Tänk att gå i husbyggartankar och faktiskt kunna besöka huset innan det är byggt genom att kunna se sig omkring 360 grader, från golv till tak. Ett perfekt sätt att redan innan kunna planera sitt hus i detalj och se vilka förändringar som man vill göra.

User tester Frida Falck tries the IKEA VR Pancake Kitchen1

Foto: IKEA

Även IKEA tar till sig VR-tekniken och testar nu två nya appar för planering och köp av kök. På fyra IKEA platser i världen finns just nu möjligheten att testa att ”gå runt” i sitt nyplanerade kök. Två av dessa platser ligger i Sverige: IKEA Västerås och IKEA service och pick-up i Enebyängen.


/Tessan

Dela gärna: Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *