vas

Foto: Holmegaard

Alltså… den här vasen!

Jag har haft en dröm att bo i en stor amerikanskinspirerad villa med en stor hall och enorm trapp till övervåningen. När man kommer innanför ytterdörrarna ska det mitt i hallen stå ett bord med en stor vas fylld med härliga snittblommor.

Jag dagdrömmer ofta och mycket om allt och inget och även om jag uppfyllt många av mina större drömmar så vet jag även när mina drömmar är realistiska eller inte. Drömmen jag skriver om ovan är en dröm som jag vet inte kommer att bli verklighet, men trots det så älskar jag att låta tankarna skena iväg till andra världar.

I min dröm hade den här vasen varit helt perfekt! Men eftersom jag inte kommer att förverkliga den amerikanska drömmen så håller jag ändå kvar vasen i mitt minne och hoppas att den kommer att passa perfekt i vårt kommande bibliotek.


/Tessan

Dela gärna: Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *