Då var det äntligen 1:a december.
December månad är en av mina favoritmånader, det är så stämningsfullt med alla julstjärnor och alla ljus som tänds.

I år har jag slopat nästan varenda adventljusstake, en stackare finns kvar i ett fönster. Annars domineras våra fönster av julstjärnor. Samtliga är även vita eftersom vitt har varit en färg som tagit stor plats i min inredning de senaste åren och än så länge håller det i sig.

Jag har tittat runt lite på internet efter olika julstjärnor och jag måste säga att det finns mycket fint även i andra färger.

julstjarnor

Bildkälla: Bild nr. 1 & 2, Inreda.com, bild nr. 3 & 5 ,Jotex, www.jotex.se,
bild nr. 4, Trend4you.se, bild nr. 6, Rum21.se

 

Dela gärna: Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *